Oprit hekwerk

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorg service
  • Premium kwaliteit

Veelgestelde vragen

Is een oprit hekwerk plaatsen zelf te doen?

Ja, wij doen er alles aan om de plaatsing van je hekwerk zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo monteren we de sloten en boren alle gaten voor.

Moet er beton bij de hekwerk oprit palen?

Ja, wij adviseren om voldoende beton bij de hekwerk palen te doen. Zo weet je zeker dat de hekwerk voor de oprit stevig en recht blijft staan.

Welke kant draait de hekwerk oprit open?

Al onze hekwerken voor oprit zijn zo te monteren dat ze zowel links om, als rechts om open kunnen. Je hoeft hier dus geen rekening mee te houden tijdens het bestellen.

Oprit hekwerk van MT Hekwerken

Een tuinomheining is niet af als de oprit niet voorzien is van een poort. Een hek oprit van MT Hekwerken zorgt ervoor dat het geheel er prachtig uitziet, het biedt daarnaast ook extra veiligheid en privacy. Bij een oprit poort of hek zijn er diverse opties om rekening mee te houden. De kwaliteit van het hang- en sluitwerk bijvoorbeeld. Voor alle situaties is er een hoogwaardige en betaalbare oplossing, we helpen je graag de beste keuze te maken voor jouw woning.

Hek oprit kopen

Er kan onderscheid gemaakt worden tussen een vast hek of omheining en een poort die open kan. Een hek oprit wordt geplaatst voor de oprit, het is een poort die geopend en gesloten kan worden. Dankzij een poort voor de oprit weten voorbijgangers dat het eigen terrein betreft, wat niet altijd duidelijk is met opritten die aan de openbare weg liggen. Met een poort voor de oprit ontmoedig je ongenode gasten die ongevraagd een bezoek komen brengen. Een oprit poort kan ook juist een functie hebben bij het binnenhouden van jonge kinderen of dieren. Er zijn dus behoorlijk wat redenen om een hek oprit te kopen.

Enkele voordelen om voor een metalen poort voor de oprit te kiezen zijn:

  • Duidelijke scheiding van openbare weg en prive terrein
  • Meer privacy, behoud van zicht
  • Houd ongenode gasten buiten
  • Houd kinderen en dieren binnen
  • Duurzaam materiaal en lange levensduur

Oprit hek van metaal

Bij MT hekwerken zijn we gespecialiseerd in metalen hekken en poorten. Een hek oprit van hout is vooral voor het oog bijzonder om te zien, er zijn wel enkele praktische kenmerken om rekening mee te houden. In de eerste plaats is hout minder onderhoudsvriendelijk dan een metalen hek oprit dat verzinkt is en voorzien wordt van een hoogwaardige poeder coating. Daarnaast is er meer hout nodig om een stabiele constructie te maken. Dit belemmert het zicht wat juist bij opritten een nadeel kan zijn. Met een hek voor oprit van metaal zal de doorkijk behouden blijven wat de veiligheid en zicht zal verhogen.

Hekken en poorten

Een los hek zonder poort of een losse poort zonder aansluitend hek zijn beide onvolledige oplossingen. Wij leveren zowel hekken voor de omheining als poorten die eenvoudig te openen en sluiten zijn. Onze systemen zijn modulair wat betekent dat het eenvoudig is om een passend geheel samen te stellen voor iedere situatie. Het is net zo eenvoudig om een hek voor de oprit van een huis in een rijtjeswoning te plaatsen als een compleet hekwerk voor een landhuis buiten de bebouwde kom. Onze specialisten denken graag mee over de beste oplossing in jouw situatie.

Oprit hek met motor

De hekken en poorten van MT Hekwerken zijn handmatig te bedienen. We voorzien poorten van een degelijke sluiting die duurzaam en veilig is. We leveren zelf geen elektrisch bedienbare hekken van metaal, we denken wel graag mee met onze klanten. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van een hekopener neem dan gerust even contact met ons op.