Hekwerk

Onderstaand vind je ons aanbod hekwerk, poorten en accessoires. Zo kun je, je complete hekwerk samenstellen. Krijg je iets niet gevonden? Of weet je niet precies wat je nodig hebt? Aarzel dan niet even contact met ons op te nemen per mail of telefonisch.

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorg service
  • Premium kwaliteit

Gevarieerd aanbod van kwaliteit.

Of je nou de tuin wilt voorzien van een strak hekwerk, een dieren verblijf maakt, of je bedrijfspand wilt voorzien van een sterk en robuust hekwerk. Wij bieden de oplossing.Onze materialen worden in vele verschillende hoogtes aangeboden. Zo past het materiaal bij elk type gebruik.

Verder word er veel rekening gehouden met de duurzaamheid van onze producten. Zo worden al onze hekwerken en poorten  standaard verzinkt (beschermd tegen roest) en krijgen daarover een poedercoating. Verder leveren we veel bevestiging materialen en cilindersloten van roest vrij staal. Zo kunnen we de kwaliteit van al onze hekwerken, poorten en accessoires garanderen.

 

 

 

Veelgestelde vragen

Ik krijg iets niet gevonden in de webwinkel wat nu?

Het kan zijn dat een product van ons niet in de webwinkel staat, of je een apart verzoek hebt. Aarzel niet en neem even contact met ons op. Wij kunnen bijna alles op het gebied van hekwerken leveren.

Is het materiaal ook telefonisch of per mail te bestellen?

Ja, twijfel je of je alles wel hebt, of wil je simpelweg de scherpste prijs weten op een grote bestelling. Bel of mail ons gerust even.

Leveren jullie zowel zakelijk als particulier?

Ja, we leveren zowel zakelijk als particulier.