Maikel en een collega

Hoe mijn liefde voor de hekwerkbranche ontstond

Ons verhaal begon in 2017. Ik, Maikel, was klaar met school en besloot voor mijn vader op de boerderij te gaan werken. Die heeft hij al zo lang als ik leef. Als nevenactiviteit verkocht en plaatste hij hier hekwerken. Zodoende kwam ik steeds meer met de hekwerkbranche in aanraking en werd mijn liefde hiervoor steeds groter. Waar ik eerst enkel aan de zijlijn keek naar hoe mijn vader hekwerken plaatste, mocht ik dit op een gegeven moment ook zelf doen. Leuk werk, dat ik (die niet al te handig is) kan.

 

 

Het begin van MT Hekwerken

‘Dit moeten mensen ook zelf kunnen, zo’n hekwerk plaatsen’, dacht ik.

Vaak kiest iemand ervoor het plaatsen van een hekwerk uit te besteden, terwijl dat best wat onnodige kosten met zich meebrengt. En ik had nu ervaren: een hekwerk plaatsen kan werkelijk iedereen.

Met dat in mijn achterhoofd en ondernemersbloed dat kruipt waar het niet gaan kan, besloot ik zélf een bedrijf op te richten. Niet voor het plaatsen van hekwerken, maar specifiek voor de verkoop ervan. En zo geschiedde. Mijn eerste eigen hekwerkendubbelstaafmat hekwerken, spijlenhekwerken en allerlei soorten poorten – kwamen langzaam maar zeker op de markt. Onder de naam – je raadt het al – MT Hekwerken.

Omdat ik het belangrijk vind dat iemand een gekocht hekwerk zelf kan neerzetten, verkoop ik enkel hekwerken die je plaatst via de bekende, eenvoudige systemen. Dit begint al bij de materialen: deze zijn van de allerhoogste kwaliteit.

 

Van marktplaatsadvertentie naar grote webshop

Waar ik begon met mijn hekwerken te verkopen via Marktplaats, wist ik uiteindelijk een eigen website en webshop te maken. Die groeide al snel uit tot een professionele webshop met een groot bereik. Inmiddels verwelkomen we jaarlijks ruim 250 duizend websitebezoekers. En daar ben ik erg trots op!

Ook ons team en de faciliteiten zijn uitgebreid door de jaren heen. Inmiddels hebben we een eigen magazijn met een flinke voorraad hekwerken en vijf bezorgbussen om de producten op tijd af te leveren. Het geheim van onze sterke groei? De superscherpe prijzen waarvan onze klanten profiteren. Door efficiënt te werken met een jong, hardwerkend team, houden we de productiekosten zo laag mogelijk!

Vanaf de start tot nu zijn mijn collega’s en ik met een hekwerk aan de deur geweest bij ruim tienduizend klanten in heel Nederland, België en zelfs ver daarbuiten. En dit worden er hopelijk de komende jaren nog een stuk meer. In alles wat we doen houden we vast aan onze basisprincipes; de allerbeste kwaliteit leveren en een service met een persoonlijke touch.

Heb je vragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!