Dubbelstaafmat poorten

Zoek je een poort voor je hekwerk? Bij MT Hekwerken vind je diverse soorten dubbelstaafmat poorten. Onze hekwerk poorten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden compleet geleverd met een roestvrijstalen cilinderslot.

  • Altijd een hekwerk poort naar wens
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Uitsluitend de allerbeste kwaliteit

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen hekwerk en een poort

Een omheining die een vaste afsluiting van je tuin of terrein vormt zonder doorgang wordt hekwerk genoemd. Wanneer je op zoek bent naar een specifieke in- en uitgang voor je omheining, dan heb je het over hekwerk met een poort.

Is een poort plaatsen zelf te doen?

Ja, bij MT Hekwerken doen we er alles aan om de plaatsing van jouw poort zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij monteren de sloten en boren alle benodigde gaten voor je, zodat je poort snel en efficiënt geplaatst kan worden.

Is de breedte die aangegeven staat inclusief palen?

Nee, de aangegeven breedte is de doorloopbreedte, dus de breedte tussen de binnenkant van de palen. Om de totale breedte te bepalen, moet je dus twee palen bij de doorloopbreedte optellen.

Welke kant draait de poort open?

Al onze poorten kunnen zowel naar links als naar rechts worden geopend, dus je hoeft hier geen rekening mee te houden bij het bestellen.

Moet er beton bij de poortpalen?

Ja, wij adviseren om voldoende beton bij de poortpalen te gebruiken. Op deze manier ben je er zeker van dat de poort stevig en recht blijft staan.