Poorten

Al onze poorten zijn verkrijgbaar als enkele poort (looppoort) en dubbele poort (inrijpoort). Wij bieden onze poorten in vele verschillende breedte en hoogte maten aan, zodat je ruim de keuzen hebt. Verder worden alle poorten helemaal compleet geleverd met hoogwaardige materialen, zoals standaard een roest vrij stalen cilinderslot. Al onze poorten zijn van premium kwaliteit. wij bieden dus geen budget materiaal aan. Bekijk hieronder het aanbod aan poorten van MT Hekwerken:

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorg service
  • Premium kwaliteit

Veelgestelde vragen

Is de breedte die aangegeven staat inclusief palen?

Nee, de aangegeven breedte is de doorloop breedte. Dus van binnenkant paal tot binnenkant paal. Voor de totale breedte dien je er dus twee palen bij te tellen.

Is een poort plaatsen zelf te doen?

Ja, wij doen er alles aan om de plaatsing van je poort zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo monteren we de sloten en boren alle gaten voor.

Moet er beton bij de poortpalen?

Ja, wij adviseren om voldoende beton bij de poortpalen te doen. Zo weet je zeker dat de poort stevig en recht blijft staan.

Welke kant draait de poort open?

Al onze poorten zijn zo te monteren dat ze zowel links om, als rechts om open kunnen. Je hoeft hier dus geen rekening mee te houden tijdens het bestellen.