Hekwerk poorten

Zoek je een poort voor je hekwerk? Bij MT Hekwerken vind je diverse soorten: looppoorten, dubbele poorten, tuinpoorten en inrijpoorten in verschillende maten en hoogtes. Onze hekwerk poorten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden compleet geleverd met een roestvrijstalen cilinderslot.

  • Altijd een hekwerk poort naar wens
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Uitsluitend de allerbeste kwaliteit
looppoort-mt-hekwerken

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen hekwerk en een poort

Een omheining die een vaste afsluiting van je tuin of terrein vormt zonder doorgang wordt hekwerk genoemd. Wanneer je op zoek bent naar een specifieke in- en uitgang voor je omheining, dan heb je het over hekwerk met een poort.

Is een poort plaatsen zelf te doen?

Ja, bij MT Hekwerken doen we er alles aan om de plaatsing van jouw poort zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij monteren de sloten en boren alle benodigde gaten voor je, zodat je poort snel en efficiënt geplaatst kan worden.

Is de breedte die aangegeven staat inclusief palen?

Nee, de aangegeven breedte is de doorloopbreedte, dus de breedte tussen de binnenkant van de palen. Om de totale breedte te bepalen, moet je dus twee palen bij de doorloopbreedte optellen.

Welke kant draait de poort open?

Al onze poorten kunnen zowel naar links als naar rechts worden geopend, dus je hoeft hier geen rekening mee te houden bij het bestellen.

Moet er beton bij de poortpalen?

Ja, wij adviseren om voldoende beton bij de poortpalen te gebruiken. Op deze manier ben je er zeker van dat de poort stevig en recht blijft staan.

 

Op zoek naar een nieuwe hekwerk poort?

Het kan zijn dat je huidige poort toe is aan vervanging of dat je op zoek bent naar een poort die aansluit bij jouw hekwerk. Wat de reden ook is bij MT Hekwerken vind je de ideale poort die aansluit bij jouw wensen.

Al onze poorten zijn van hoge kwaliteit en perfect te combineren met ander hekwerk. Onze poorten zijn verzinkt (tegen roest, en daar overheen gepoedercoat in de gewenste kleur.

Hieronder kan je meer informatie vinden over onze enkele tuinpoorten en dubbele tuinpoorten. Liever wat meer advies nodig? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze experts helpen je graag verder bij het vinden van de juiste poort.

Enkele poorten

Al onze enkele poorten zijn ideaal te combineren met een dubbelstaafmat hekwerk maar daarnaast ook met industrie hekwerk. Onze enkele tuinpoorten zijn robuust en hebben een strakke uitstraling. Daarnaast zijn al onze enkele tuinpoorten van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

Bij MT-Hekwerken hebben we verschillende soorten enkele tuinpoorten in vele breedte en hoogte maten. Zo hebben we tuinpoorten met spijlen, tuinpoorten die geheel glad zijn en tuinpoorten met spijlen die doorlopen.

Enkele spijlenpoort glad

Onze enkele spijlenpoort glad is een favoriet in de spijlenpoorten. Deze spijlenpoort wordt helemaal compleet geleverd. Beschikbaar in verschillende hoogtes, breedtes en kleur.

Enkele spijlenpoort doorlopend

Onze enkele spijlenpoort doorlopend zijn ideaal te combineren met een dubbelstaafmat hekwerk of spijlenhekwerk. Een enkele spijlenpoort doorlopend wordt altijd compleet geleverd.

Bekijk onze tuinpoorten

 

Dubbele poorten

Onze dubbele tuinpoorten zijn breder en groter dan de enkele tuinpoorten. Dubbele tuinpoorten worden ook wel inrijpoorten genoemd. Dit omdat een enkel tuinpoort vaak dient als inlooppoort en een dubbele tuinpoort kan dienen als inrijpoort voor bijvoorbeeld een oprit.

Onze dubbele tuinpoorten zijn perfect te combineren met dubbelstaafmat hekwerk. Dankzij de ronde palen en scharnieren aan de dubbele tuinpoorten kunnen de poorten 90 graden draaien. Met onze beugels is het bevestigen van een poort aan dubbelstaafmat hekwerk zo geregeld.

Naast onze dubbele tuinpoort 6/5/6/ en dubbele tuinpoort 8/6/8 bieden we ook dubbele spijlenpoorten aan. Dubbele spijlenpoort glad en dubbele spijlenpoort doorlopend.

Dubbele spijlenpoort glad

Onze dubbele spijlenpoort glad is een favoriet als het gaat om robuuste en strakke spijlenpoorten. Deze gladde spijlenpoort is in verschillende breedte, hoogte en kleuren te bestellen.

Dubbele spijlenpoort doorlopend

Onze dubbele spijlenpoorten doorlopend zijn goed te combineren met spijlen hekwerk of dubbelstaafmat hekwerk. Een echte eyecatcher binnen onze dubbele poorten aanbod. Onze dubbele spijlenpoort doorlopen wordt altijd compleet geleverd en is te bestellen in verschillende breedte, hoogte en kleuren.

Bekijk onze dubbele poorten

 

Looppoort

Naast onze enkele poorten en dubbele poorten hebben we bij MT Hekwerken ook een aantal mooie looppoorten. Zo vind je ins ons assortiment:

Door het aanbod aan verschillende breedtes is de looppoort geschikt voor vele toepassingen. De poorten zijn altijd voorzien van een slot en zijn in verschillende maten, breedtes en kleuren te bestellen.

Bekijk onze looppoorten

 

Beste kwaliteit hekwerk poorten alleen bij MT Hekwerken

De poorten van MT-hekwerken zijn allemaal gemaakt van materiaal van topkwaliteit. Zo voorkom je dat de poorten snel vervangen moeten worden. Ook hoef je niet bang te zijn dat het slot het na een tijd begeeft. De poorten zijn allemaal uitgerust met een roest vrij stalen slot, waardoor het slot altijd open en dicht zal blijven gaan. Als je vragen hebt over de poorten, of je komt ergens niet uit, dan staan wij voor jou klaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen je verder.