Draadhekwerk

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorg service
  • Premium kwaliteit
dubbelstaafmat-hekwerk-poort

Veelgestelde vragen

Wat als je niet precies uitkomt op 2,5 meter?

Het komt bijna nooit voor dat je precies uit komt op een heel deel. Je kunt de delen eenvoudig inkorten met een ijzerzaag/ slijptol. Wel adviseren wij de geslepen kant bij te werken.

Is het dubbelstaafmat hekwerk eenvoudig te plaatsen?

Al ons draadhekwerk is goed zelf te plaatsen. Wij doen er alles aan het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Zo maken wij sloten kant en klaar en boren alle gaten voor. Je kunt tevens altijd terecht in onze plaatsing handleiding.

Welke dikte heb ik nodig 6/5/6 of 8/6/8?

Dit is afhankelijk van je budget/gebruik. Wanneer je van plan bent het draadhekwerk dicht te laten groeien, wordt er vaak voor een 6/5/6 model gekozen. Het 8/6/8 model is voor elk gebruik geschikt.

Wat is de levertijd van draadhekwerk?

Voor actuele levertijden voor onze draadhekwerk kun je onderaan de website even kijken. Dit staat vermeld onder het kopje levertijden.

Draadhekwerk van MT Hekwerken

Bij het omheinen van een terrein is soms draadhekwerk nodig. Er zijn veel soorten hekwerk met afwijkende specificaties voor een groot aantal toepassingen. Denk aan draadhekwerk voor gebruik in de landbouw, voor sportterreinen of binnen een industriële omgeving. Soms is het voldoende om een terrein te markeren, er zijn ook gevallen waar openbare toegang niet gewenst is of waar dieren verblijven. Voor ieder type draadhekwerk biedt MT Hekwerken een passende oplossing. Op deze pagina beschrijven we de meest voorkomende opties en de manieren waarop we maatwerk hekwerken kunnen leveren.

Welke soorten draadhekwerk zijn er leverbaar?

Bij de keuze voor draadhekwerk zijn er diverse mogelijkheden. Dit zijn de meest voorkomende types:

  • Draadhekwerk type 6/5/6. Dit Type draadhek is iets lichter en uitermate geschikt om te laten begroeien met een klimplant/heg. Ook voldoet dit type voor overig particulier gebruik.
  • Draadhekwerk type 8/6/8. Dit type draadhek is het sterkste dat er aangeboden wordt op de markt. Dit type is uitermate geschikt als omheining voor uw bedrijfspand. Of als u een zeer sterk ogend hekwerk wilt hebben in de tuin.

Deze types kunnen in meerdere hoogtes geleverd worden van 60cm tot en met 243cm hoogte. Het is van belang om het juiste type draadhekwerk te gebruiken. MT Hekwerken denkt graag met je mee over de beste keuze, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Welke kleuren zijn er mogelijk?

Door de oppervlakte te behandelen middels verzinking ontstaat er een hoogwaardig en weerbestendig materiaal met een lange levensduur. Daarnaast kan het materiaal voorzien worden van een gekleurde coating. Hiermee is het mogelijk om de kleur af te stemmen op de omgeving. In een groene omgeving kan een groen draadhekwerk opgaan in de natuur waarmee het aanzicht niet verstoord wordt. Het is ook mogelijk om juist de omheining duidelijk zichtbaar te maken door voor een contrasterende kleur te kiezen. MT Hekwerken levert draadhekwerk in meerdere standaard RAL kleuren waaronder:

  • RAL 7016 grijs
  • RAL 6009 Groen
  • RAL 9005 Zwart

Kenmerken van draadhekwerk

Beide dikte matten zowel de 6/5/6 als 8/6/8 maken gebruik van dezelfde ronden op rechthoekige palen. Dit wil zeggen dat de palen universeel zijn voor beide type. Hierdoor is het ook mogelijk beide te combineren. Indien u een stuk draadhekwerk wilt laten begroeien kunt u kiezen voor de 6/5/6 variant, en vervolgens verder gaan met de 8/6/8 variant. Ook de hoogtes zijn te combineren zodat u indien gewenst stapsgewijs draadmat hekwerk kunt plaatsen.