Groen hekwerk

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorg service
  • Premium kwaliteit

Veelgestelde vragen

Ik kan een specifiek groen hekwerk niet vinden in de webwinkel, wat nu?

Het kan zijn dat een groen hekwerk van ons niet in de webwinkel staat of dat je een apart verzoek hebt. Aarzel niet en neem even vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen bijna alles op het gebied van groen hekwerk leveren.

Is jullie groen hekwerk ook telefonisch of per mail te bestellen?

Ja, twijfel je of je alles wel hebt of wil je simpelweg de scherpste prijs weten op een grote bestelling. Bel of mail ons gerust even.

Leveren jullie groen hekwerk zowel zakelijk als particulier?

Ja, we leveren zowel zakelijk als particulier.

Groen hekwerk

Naast de planten in kun je ook genieten van een groen hekwerk in de tuin. Zo combineer je een natuurlijke uitstraling met een moderne en duurzame omheining. Er zijn volop mogelijkheden om iedere tuin op maat in te richten. Uiteraard is er ook gedacht aan bijpassende tuinpoorten met slot die geheel in lijn liggen met dit groen hekwerk van MT Hekwerken. Op deze pagina vind je alle elementen om jouw tuin helemaal compleet te maken.

Groen staafmat hekwerk ideaal voor de klimplant

Wanneer je wilt kiezen voor een afscheiding in de tuin, maar ook de natuur wilt behouden is een dubbelstaafmat hekwerk 6/5/6 de oplossing. Dit hekwerk is perfect voor de klimplant om tegen aan te groeien. Door de vele spijlen heeft de plan veel grip en zal gelijkmatig dicht groeien. Zo zal je hekwerk helemaal opgaan in de natuur.

Groen hekwerk voor iedere tuin

De meest voorkomende kleuren voor hekken zijn zwart en donkergroen. Zwart is een kleur die niet vaak voorkomt in de natuur. Dit kan een voordeel zijn als je een duidelijke afscheiding wilt creëren die een contrast vormt met de omgeving. Een hekwerk in groen valt minder op en vormt een subtiele eenheid met de rest van de tuin. Naast de kleurstelling is het groene hekwerk van MT Hekwerken van dezelfde kwaliteit als de zwarte uitvoering. Ook zijn alle opties aanwezig om iedere tuin te voorzien van een stijlvol tuinhek.

Elegante beveiliging van de woning

Dit tuinhek is een strakke manier om een terrein af te bakenen. Zo kun je ongenode gasten buiten je tuin houden. Naast die praktische functionaliteit is dit groen hekwerk strak, stijlvol en gaat prachtig op in een tuin met planten, bloemen of bomen. Het betreft een donkere tint groen die voor wat contrast zorgt maar wel meer opgaat binnen de omgeving. Dit hek is leverbaar met zowel doorlopende spijlen als glad aan de bovenzijde. Dit heeft invloed op de uitstraling maar ook zeker op het weren van ongenode gasten. De poorten zijn voorzien van stevige sloten met een Locinox cilinderslot en RVS binnenwerk wat de veiligheid en privacy verder verhoogt.

Groen hekwerk voor iedere tuin

Het modulaire systeem van dit groene hekwerk zorgt ervoor dat er voor iedere tuin een passende oplossing te vinden is. Kies voor een stijl en stel de elementen samen op basis van de afmetingen van je tuin en persoonlijke voorkeuren. Naast een groen hekwerk zijn er ook meerdere poorten om te kiezen. Bijvoorbeeld een smalle, enkele spijlenpoort of een dubbele spijlenpoort die een grote toegang mogelijk maakt. Met de bijbehorende tussenpalen, eindpalen en hoekpalen stel je eenvoudig een compleet set samen voor ieder formaat tuin.

De onderdelen zijn in meerdere maten leverbaar, zowel in de breedte als in de hoogte. De maaswijdte van dit groen groen hekwerk is 50 x 200 millimeter. De paal zal ongeveer 80 centimeter in de grond steken voor een stevige verankering. Mocht je nog vragen hebben over meten of plaatsing neem dan even contact met ons op.

Dit hekwerk blijft groen

Als je voor een hekwerk in groen kiest dan wil je dit graag zo houden. Niet alleen wordt deze lijn MT Hekwerken thermisch verzinkt om roest te voorkomen, de kleur wordt met een slijtvaste poedercoating aangebracht. We maken gebruik van standaard RAL tinten zodat het eenvoudig is om andere elementen in de tuin te combineren voor een uniforme uitstraling.