Spijlen hekwerk

Ons spijlen hekwerk (ook wel industrie hekwerk genoemd) is dankzij zijn 25 mm dikke spijlen naast een goede beveiliging van je eigendom, ook robuust en strak voor het oog. Dat maakt een spijlen hekwerk geschikt voor in de tuin, maar ook langs een bedrijfspand. Binnen ons assortiment bieden wij verschillende hoogtes en afmetingen aan, zo is er voor elke mogelijke situatie een hekwerk dat past.

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorgservice
  • Premium kwaliteit

Grote afnamen of speciale aanvragen

Heb je meer dan 75 meter spijlen hekwerk nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor scherpe prijzen en actuele kortingen. We kunnen ook schuifpoorten leveren die passen bij je hekwerk, in bijna elke breedte. Wil je het spijlen hekwerk in een andere kleur dan aangegeven? Geen probleem, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je liever zelf je spijlen hekwerk samenstellen en een vrijblijvend offerte ontvangen? Vul dan ons offerteformulier in.

Ga naar offerte formulier

spijlenhekwerk-mt-hekwerken

Veelgestelde vragen

Leveren jullie spijlen hekwerk zowel zakelijk als particulier?

Ja, ons spijlen hekwerk is beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere bestellingen.

Krijg ik korting bij grote afnames?

Ja, bij grote afnames van spijlen hekwerk kun je in aanmerking komen voor korting. Bij afnames van meer dan 75 meter kun je vrijblijvend contact met ons opnemen voor scherpe prijzen en actuele kortingen. Bij afnames van meer dan 35 stuks kun je ook contact met ons opnemen voor onze hoeveelheidskorting.

Kan ik het spijlen hekwerk en de poorten zelf plaatsen?

Ons spijlen hekwerk is goed zelf te plaatsen. We zorgen ervoor dat het zo makkelijk mogelijk voor je wordt gemaakt door kant-en-klare sloten te leveren en alle gaten voor te boren. Bovendien kun je altijd gebruik maken van onze plaatsingshandleiding.

Adviseren jullie beton bij de palen?

Ja, wij adviseren om beton bij de palen van het spijlen hekwerk en de poortpalen te gebruiken. Bij het product: zak betonmortel, vind je ons advies over de hoeveelheid beton die je nodig hebt.

Wat als ik niet exact uitkomt op een lengte van 2,2 meter?

Het komt bijna nooit voor dat je precies uit komt op een heel deel. Mocht dit het geval zijn, dan kun je de delen makkelijk inkorten met een slijptol. Wel raden wij aan om de geslepen rand bij te werken.

 

Goed beveiligd met spijlen hekwerk van MT Hekwerken

Wij van MT Hekwerken begrijpen goed dat jij je eigendommen goed wilt beschermen tegen diefstal. De beste manier om dit te doen als je zelf niet aanwezig bent, is het plaatsen van anti-diefstal hekken, ook wel spijlen hekwerk genoemd.

Je kent ze vast wel. De hoge hekken waar de spijlen eindigen in scherpe punten of doorlopende spijlen. Door de hekken om jouw eigendommen te plaatsen krijg je een veilig gevoel als je ‘s avonds in bed ligt. Door de meterhoge hekken zal de kans op inbraak flink dalen. Daarom zijn spijlen hekken ook zeker geschikt voor het plaatsen om huizen en bedrijfspanden heen.

Ben je opzoek naar hekken die beter bij een huiselijke stijl passen, dan hebben we industrie hekwerk dat glad is van boven of met doorlopende spijlen die niet afgeschuind zijn. Dit maakt dat deze zeer kindvriendelijk zijn.

Ons assortiment spijlen hekwerk

Onze spijlen hekwerk zijn de de crème de la crème in hekwerk land. Binnen ons assortiment bieden we de volgende spijlen hekwerken aan:

Daarnaast bieden we ook verschillende spijlenpoorten aan:

Maak het spijlen hekwerk helemaal compleet met onze eindpaal, hoekpaal of een tussenpaal.

Spijlen hekwerk zelf plaatsen

Bij MT-hekwerken geloven we in onze klanten, en wij geloven dat je de hekken zelf kunt plaatsen. Uiteraard maken wij dit zo makkelijk mogelijk. Zo boren we alle gaten in de palen voor de bevestiging al voor, en hoef jij alleen maar de bout er doorheen te doen en vast te draaien. Alle benodigdheden voor het plaatsen van de hekken kan je op onze website vinden. Zoals het beton waar de hekken in komen te staan.

Welk spijlen hekwerk sluit het best aan bij jouw wensen?

Er zijn een paar verschillende spijlen hekwerken die voor beveiliging gebruikt kunnen worden, zoals spijlen hekwerken met punt, of spijlen hekwerk met doorlopende spijlen. Deze doorlopende spijlen worden vanaf 150cm hoogte schuin afgesneden voor extra overklim beveiliging. Zoek je iets om iets af te zetten en aan te geven dat het privéterrein is? Dan zijn de spijlen hekken zonder punten iets voor jou. Het geeft een vriendelijkere uitstraling maar maakt het door de hoogte van de hekwerken toch veiliger. Deze wordt vaak beruikt rond bedrijfspanden.

Heb jij een bedrijf met een grote opslag of dure producten? Dan zou een hoogte van 200 of 250cm een goede oplossing bieden. Op onze website kan je bij het aanvragen van een offerte aangeven hoeveel hekken je wilt, maar ook hoe hoog je de hekken wilt hebben. Hoe hoger de hekken, hoe lastiger het wordt om er overheen te klimmen.

spijlen hekwerk in combinatie met poorten

Wat ook meewerkt aan de veiligheid van jouw bedrijf is de soort poort die je erbij koopt. MT-hekwerken heeft verschillende poorten in aanbod. Van brede dubbele poorten tot smalle toegangspoorten. Wij kunnen op al onze poorten een puntenkam leveren op aanvraag. Je hekwerk valt dus zelf helemaal uit te zoeken en samen te stellen. Bij advies of hulp kan je altijd vrijblijvend contact opnemen. Onze experts helpen je graag verder!

Wat kost een spijlen hekwerk?

Bij MT Hekwerken ben je gegarandeerd van een eerlijk prijs. De kosten voor spijlen hekwerk is helemaal afhankelijk van de oppervlakte dat je wil laten omheinen met spijlen hekwerk. Bereken vooraf eerst de afmeting van de oppervlakte van de tuin of bedrijfspand. Afhankelijk van deze afmeting is het mogelijk om op onze productpagina de prijs te bereken.

Goed om te weten: Indien je meer dan 35 stuks nodig hebt, kun je contact met ons opnemen voor onze hoeveelheid korting. Hekwerk kopen maar je komt er toch niet helemaal uit? Geen probleem. We helpen je graag verder met passend advies.