Industrie hekwerk

Ons Industrie hekwerk is door zijn 25mm dikke spijlen niet alleen zeer goed voor beveiliging van je eigendom, maar oogt ook nog eens heel robust en strak. Hierdoor is ons industrie hekwerk zowel geschikt bij je in de tuin en langs je bedrijfs-pand. Wij bieden ons industrie hekwerk in vele verschillende hoogtes aan, zo past er altijd wel een hoogte bij jouw type gebruik. Bekijk hieronder het aanbod aan industrie hekwerk van MT Hekwerken:

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorgservice
  • Premium kwaliteit

Grote afnamen/ speciale aanvragen voor industrie hekwerk

Indien je meer dan 75 meter industrie hekwerk nodig hebt, dan kun je vrijblijvend met ons contact opnemen voor de aller scherpste prijzen en actuele kortingen.

Wij kunnen ook schuifpoorten in bijna elke breedte leveren die passen bij je hekwerk. Voor prijzen kun je ons het beste een mailtje sturen met je wensen.

Wil je, je hekwerk in een andere ralkleur dan staat aangegeven. Dat kan, neem even contact met ons op betreft de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat als je niet precies uitkomt op 2,2 meter?

Het komt bijna nooit voor dat je precies uit komt op een heel deel. Je kunt de delen eenvoudig inkorten met een slijptol. Wel adviseren wij de geslepen kant bij te werken.

Is het hekwerk en de poorten zelf te plaatsen?

Al ons hekwerk is goed zelf te plaatsen. Wij doen er alles aan het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Zo maken wij sloten kant en klaar en boren alle gaten voor. Je kunt tevens altijd terecht in onze plaatsing handleiding.

Adviseren jullie beton bij de palen?

Ja, wij adviseren beton bij de palen van het hekwerk en de poortpalen. Bij het product: zak betonmortel, vind je ons advies hoeveel.