Looppoort

Ben je op zoek naar een looppoort voor in jouw hekwerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een looppoort zorgt voor een veilige en mooie afsluiting van jouw hekwerk. Onze looppoorten zijn van premium kwaliteit en dat tegen eerlijke prijzen. Dankzij onze eigen bezorgservice kunnen we snel uit eigen voorraad leveren. Al onze looppoorten zijn in verschillende breedtes, hoogtes en kleuren online te bestellen. Daarnaast worden alle looppoorten thermisch verzinkt tegen roest en daar over gepoedercoat in de gewenste kleur en zijn de poorten voorzien van een slot met rvs binnenwerk. Bekijk hieronder het aanbod aan looppoorten van MT Hekwerken:

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorg service
  • Premium kwaliteit
looppoort-mt-hekwerken

Veelgestelde vragen

Is een looppoort plaatsen zelf te doen?

Ja, wij doen er alles aan om de plaatsing van je looppoort zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo monteren we de sloten en boren alle gaten voor.

Moet er beton bij de looppoort palen?

Ja, wij adviseren om voldoende beton bij de poortpalen te doen. Zo weet je zeker dat de looppoort stevig en recht blijft staan.

Welke kant draait de looppoort open?

Al onze looppoorten zijn zo te monteren dat ze zowel links om, als rechts om open kunnen. Je hoeft hier dus geen rekening mee te houden tijdens het bestellen.