Dubbele poorten

Ben je op zoek naar een dubbele poort? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een dubbele poort is ideaal geschikt om een grotere doorgang te creëren in het hekwerk omdat beide deuren geopend kunnen worden. Bekijk hieronder het aanbod aan dubbele poorten van MT Hekwerken:

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorg service
  • Premium kwaliteit
dubbele-poort-mt-hekwerken

Veelgestelde vragen

Is een dubbele poort plaatsen zelf te doen?

Ja, wij doen er alles aan om de plaatsing van je dubbele poort zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo monteren we de sloten en boren alle gaten voor.

Moet er beton bij de dubbele poort palen?

Ja, wij adviseren om voldoende beton bij de palen te doen. Zo weet je zeker dat de dubbele poort stevig en recht blijft staan.

Welke kant draait de dubbele poort open?

Al onze dubbele poort zijn zo te monteren dat ze zowel links om, als rechts om open kunnen. Je hoeft hier dus geen rekening mee te houden tijdens het bestellen.

Dubbele poort van MT Hekwerken

Heb je een woning met een lange oprit of wil je simpelweg dat je erf goed afgeschermd wordt? Dan kan een dubbele poort niet ontbreken. Het is erg belangrijk dat je een goede afscheiding hebt tussen de privé en de openbare ruimte. Zeker bij woningen met een lange oprit geeft het vaak veel stijl als er een dubbele tuinpoort geplaatst wordt. Het is hét symbool voor de entree en straalt klasse uit. De dubbele tuinpoort is daarnaast ook breed genoeg voor voertuigen om het erf te betreden. De combinatie van klasse en veiligheid maakt een dubbele poort een essentieel onderdeel bij jouw oprit.

MT Hekwerken heeft een ruim assortiment met prachtige poorten en hekwerk om jouw woning van een mooie afscheiding te voorzien. Ons hekwerk staat garant voor premium kwaliteit. Zo worden onze dubbele poorten thermisch verzinkt (tegen roest) en daaroverheen een poedercoat aangebracht in de gewenste kleur. De veiligheid waarborgen we niet alleen door het sterke metaal van de dubbele poort maar ook door ons RVS slot.

Waarom dubbele poort bij MT hekwerken?

Een dubbele poort geeft jouw woning klasse en stijl. Het is het begin van een oprit en is een duidelijke afbakening van de woning. Een poort is dan ook preventief tegen buitenstaanders. Bij MT hekwerken vinden we kwaliteit en service ontzettend belangrijk. Wij helpen je op de volgende manier:

  • Thermisch verzinkt. Dit zorgt ervoor dat de poorten beschermd zijn tegen verroesting. Hierdoor verzekeren wij de dubbele tuinpoort van een lange levensduur en kies je dus voor kwaliteit.
  • Eerlijke prijzen. Transparantie vinden wij ontzettend belangrijk. Je betaalt dan ook niet meer dan nodig is.
  • Een eigen bezorgservice. Bestel je een dubbele poort, dan zullen we deze compleet bij je thuis afleveren. Doordat we onze eigen bezorg service hebben zijn we flexibel, en verpakken we de materialen altijd met zorg.
  • Eenvoudig te monteren. Onze poorten zijn ontzettend makkelijk te installeren. Ook voor de atechnische mensen is het een simpele klus.
  • Compleet hekwerk. We leveren de dubbele tuinpoort compleet bij je aan. Zo monteren we de sloten er al in en zijn de schroeven al aangebracht.

Veiligheid door de dubbele tuinpoort

Met de dubbele poort stimuleer je de veiligheid bij je woning. De poorten zijn gemaakt van dik en stevig metaal. Daarnaast wordt er een RVS slot gemonteerd in de poort, waardoor de bescherming optimaal wordt. De dubbele tuinpoort is een perfecte inbraakwering. Het geeft een veilig gevoel voor de bewoners. Zo kun je het hek op slot doen en jouw persoonlijke levenssfeer beschermen. Daarnaast voorkomt het hek dat indringers of andere buitenstaanders zomaar de oprit zullen betreden. Hierdoor houd je ongevraagde mensen dus van je terrein af. Het is een goede afbakening en staat symbool voor de territorialiteit.

Dubbele poort in combinatie met een hekwerk

Een dubbele poort gaat vaak gepaard met een hekwerk en staat hier dan ook niet los van. De poort en het hek zijn samen een compleet aanzien en deze losse onderdelen moeten dan ook goed bij elkaar aansluiten. Daarnaast zijn de dubbele tuinpoort en het hekwerk het eerste wat mensen zien als zij hun intrede doen bij jouw woning. Het is dus belangrijk dat dit hekwerk perfect bij de woning aansluit en symbool staat voor wat jij wilt uitstralen. Wil je een toegankelijke uitstraling afgeven? Dan zal je hier rekening mee moeten houden bij de keuze voor de dubbele poort.

Ons assortiment: voor ieder wat wils

Bij MT Hekwerken hebben we een ruim assortiment. Om ervoor te zorgen dat het hek geen afbreuk doet aan de woning, bieden wij dan ook diverse modellen aan. Denk hierbij aan een dubbele staafmat poort of een dubbele spijlenpoort. Hierdoor kun je het hek perfect op jouw huis aan laten sluiten en creëer je een geheel. We bieden de poorten aan in diverse kleuren en afmetingen. Ook zo zorg je weer voor personalisatie van het hekwerk.
Kom je er niet uit of weet je niet welke poort het beste bij jouw woning past? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze hekwerk specialisten hebben soms een nét andere blik op jouw erf.

Een dubbele poort kopen

Wil jij jouw woning veiliger maken of een mooie poort plaatsen bij jouw oprit? Dan is een dubbele poort dé perfecte toepassing. Bij MT hekwerken leveren wij jouw dubbele tuinpoort snel bij je af, zodat je deze meteen kunt installeren. Door ons ruime assortiment zal er gegarandeerd een poort zijn die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Wil je iets anders dan een dubbele tuinpoort? Neem dan eens een kijkje tussen onze andere hekken en poorten, zoals het spijlenhekwerk of de looppoort.