Composiet tuindeuren

Een composiet schutting maak je helemaal af met een perfect passende composiet tuinpoort. Onze composiet tuinpoorten zijn vervaardigd uit materialen van de allerbeste kwaliteit. De composiet planken zijn 2,5 cm dik en voorzien van een hoogwaardige co-extrusie beschermlaag, terwijl ons aluminium frame extra verzwaard is. Het resultaat is een robuuste composiet tuinpoort met een extreem lange onderhoudsvrije levensduur, die ook nog eens een lust voor het oog is. Het enige wat je nog hoeft te doen is kiezen welke je wilt!

  • Scherpste prijzen van Nederland
  • Extreem duurzame materialen
  • De allerbeste kwaliteit

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een Composiet tuinpoort mee?

“Een composiet tuinpoort bestaat uit een aluminium frame gevuld met onze composiet planken. Deze materialen gaan extreem lang mee en vereisen geen onderhoud. Het is dan ook niet voor niets dat we 20 jaar garantie bieden op onze composiet planken.

Is een composiet tuindeur compleet?

Ja, wij leveren de composiet tuinpoort inclusief scharnieren en een slot met sleutels. De tuinpoort kan rechtstreeks worden geplaatst tegen onze aluminium composiet schuttingpalen of tegen de muur. Let op: de schroeven voor de scharnieren dien je zelf aan te schaffen.

Duurzaamheid zowel in productie als in levensduur

Het is algemeen bekend dat een composiet schutting of tuinpoort lang meegaat. Onze composiet planken worden voorzien van een co-extrusie beschermlaag. Deze beschermlaag voorkomt vochtopname en verandering van kleur door blootstelling aan de zon. De combinatie van composietmateriaal met een co-extrusie laag zorgt voor een materiaal van de allerbeste kwaliteit. Dankzij de lange levensduur hoeft de schutting niet te worden vervangen, wat niet alleen geld bespaart maar ook het kappen van bomen voor standaard schuttingen overbodig maakt.

Duurzame productie

Onze composiet planken bestaan uitsluitend uit gerecycled plastic gecombineerd met gerecyclede houtvezels. Een duurzame productie wat dit materiaal een bewuste keuze maakt.

 

Een composiet tuindeur is een lust voor het oog

Onze composiet tuindeuren sluiten naadloos aan op al onze composiet schuttingvarianten. De planken zijn dezelfde als die gebruikt worden in de schutting, en het aluminium frame heeft precies dezelfde kleur als onze aluminium composiet schuttingpalen. We bieden onze composiet tuindeuren aan in twee verschillende hoogtes, drie verschillende afwerkingen en vier verschillende kleuren. Kortom, een composiet tuindeur die past bij elke smaak.