Tuinpoort

Een tuinafscheiding met hekwerk is pas helemaal compleet met een tuinpoort of tuindeur. Bij ons vind je de beste kwaliteit tuinpoorten om jouw hekwerk veilig en mooi af te sluiten. Al onze tuinpoorten zijn te bestellen in verschillende hoogtes, breedtes en kleuren. Wij staan garant om onze premium kwaliteit, goede service en dat tegen eerlijke prijzen. Daarnaast kunnen wij dankzij onze eigen bezorgservice de materiaal altijd netjes bij je afleveren. Bekijk hieronder het aanbod aan tuinpoorten van MT Hekwerken:

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen bezorg service
  • Premium kwaliteit

Veelgestelde vragen

Is een tuinpoort plaatsen zelf te doen?

Ja, wij doen er alles aan om de plaatsing van je tuinpoort zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo monteren we de sloten en boren alle gaten voor.

Moet er beton bij de tuinpoort palen?

Ja, wij adviseren om voldoende beton bij de tuinpoort palen te doen. Zo weet je zeker dat de tuinpoort stevig en recht blijft staan.

Welke kant draait de tuinpoort open?

Al onze tuinpoorten zijn zo te monteren dat ze zowel links om, als rechts om open kunnen. Je hoeft hier dus geen rekening mee te houden tijdens het bestellen.

De tuinpoort: symbool voor de entree

Bij vele huizen en tuinen zie je het terug komen: een tuinpoort om de entree aan te geven. Om helder te maken waar bezoekers jouw kavel kunnen betreden, is de poort een simpel maar duidelijk symbool. Daarnaast voorkomt het ook dat iedereen zomaar jouw tuin betreedt. De tuinpoort is een duidelijke scheidingslijn tussen de ‘publieke ruimte’ en jouw persoonlijke levenssfeer. Dit geeft een gevoel van veiligheid en privacy: ontzettend belangrijk.

Wil je een tuinpoort kopen om jouw woning af te bakenen of simpelweg meer sfeer te creëren? MT hekwerken heeft een ruim assortiment aan tuinpoorten. Of je nu op zoek bent naar een moderne tuinpoort metaal of een normale tuinpoort: bij ons bent je aan het juiste adres. En dat ook nog eens voor hoogwaardige kwaliteit.

Tuinpoorten bij MT hekwerken

Een tuinafscheiding met hekwerk is pas helemaal compleet met een tuinpoort of tuindeur. Hierdoor is meteen duidelijk waar je de tuin kunt betreden. Daarnaast is het een prachtige toevoeging aan jouw hekwerk en geeft de opening duidelijk aan. Bij ons vind je de beste kwaliteit tuinpoorten om jouw hekwerk veilig en mooi af te sluiten. Al onze tuinpoorten zijn te bestellen in verschillende hoogtes, breedtes en kleuren. Wij staan garant om:

  • Onze premium kwaliteit. Doordat we werken met mooie en bekende merken, weten we hoogstaande kwaliteit te garanderen. Bij ons ben je dus verzekerd van een lange levensduur. Daarnaast zijn de tuinpoorten bestendig tegen roest of vervaging.
  • Goede service. Gaat er iets mis? Dan lossen we dit meteen voor je op. Ook voor advies en overige vragen over tuinpoorten staan wij voor jou klaar.
  • Eerlijke prijzen. Bij MT hekwerken betaal je voor een tuinpoort niet meer dan nodig is. Transparantie en eerlijkheid, daar houden wij van.
  • Eigen bezorgservice. Een tuinpoort kopen bij MT hekwerken? Dan leveren wij deze bij jou af. Zo kun je snel gebruik maken van het prachtige hekwerk.

Een tuinpoort compleet en wel

Gaat je aan de slag met een hekwerk om je tuin af te scheiden? Dan kan een tuinpoort niet ontbreken. Zonder de tuinpoort zou het erg lastig zijn om door het hekwerk heen te manoeuvreren: poorten zijn dus onmisbaar. Een hek weerhoudt mensen van het zomaar betreden van jouw grond. Daarnaast dient het veelal als sier. Een hek is een simpele decoratie van jouw tuin en woning. Om het gemakkelijk te maken, wordt de tuinpoort compleet geleverd. Het enige wat je dus nog hoeft te doen, is de verschillende onderdelen in elkaar monteren en deze in het hekwerk plaatsen. Heb je nog geen hekwerk? Dan kun je deze natuurlijk ook meteen laten leveren, denk aan een spijlen hekwerk.

Hulp nodig bij het monteren of weet je niet welk hekwerk geschikt is voor jouw tuin? Neem dan even contact met ons op. MT Hekwerken schiet je graag te hulp.

Tuinpoort metaal: ons assortiment

Tuinpoorten zijn er in alle soorten en maten. Om geen afbreuk te doen aan je woning, is het dan ook belangrijk dat je gericht op zoek gaat naar een hekwerk. Essentieel is dat deze past bij de stijl van je woning. Denk hierbij aan een klassiek hekwerk of juist een moderne uitvoering. Bij de aankoop van de tuinpoort kun je deze aanpassen naar jouw smaak. Zo kan de kleur variëren en zijn er verschillende afmetingen. Hierin kun je dus variëren tussen een hoge of juist een laag hek. Dit hangt volledig van jouw eigen smaak af. Daarnaast kun je nog kiezen tussen verschillende uitvoeringen, namelijk een spijlenpoort, een dubbele poort, een enkele poort of een dubbelstaafmat hekwerk. Dit kun je dus ook weer aanpassen op het hekwerk, zodat de verschillende onderdelen mooi in elkaar overlopen. Hierdoor ontstaat er consistentie.

Tuinpoort kopen? Wij helpen je graag verder

Wil jij een tuinpoort kopen of een hekwerk aanschaffen, om zo jouw tuin af te bakenen? MT Hekwerken is jouw trouwe partner als het om hekwerken gaat. Door onze jarenlange ervaring zijn onze hekken geoptimaliseerd en blijven wij onze diensten verbeteren. Je kiest dus niet alleen voor een mooi hekwerk, maar ook nog eens voor kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van een lange levensduur van jouw tuinpoort en blijft deze roestvrij. Bestel jouw tuinpoort metaal online en wij leveren het volledige pakket bij jou thuis af. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de poort te plaatsen. Gaat dit je slecht af? Dan helpen we je daar natuurlijk graag bij.

Vragen over onze diensten of andere vragen over de tuinpoort compleet? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op.