.

Soorten dubbelstaafmat poorten

1. Enkele Draaipoort

Een enkele draaipoort is een ideale keuze voor voetgangersingangen. Deze poort opent in één richting en is handig voor doorgangen met beperkte ruimte. MT Hekwerken biedt enkele draaipoorten die naadloos aansluiten op jouw dubbelstaafmat hekwerk.

2. Dubbele Draaipoort

Voor bredere doorgangen, zoals de ingang van opritten, is een dubbele draaipoort een uitstekende keuze. Deze poort opent in twee delen, wat zorgt voor een ruimere doorgang en een elegante uitstraling.

3. Schuifpoort

Een schuifpoort is een praktische optie wanneer ruimtegebrek een rol speelt. Deze poort schuift horizontaal open, waardoor er geen extra ruimte nodig is voor de draaicirkel van de poort. Het is een uitstekende keuze voor opritten met beperkte ruimte.

4. Looppoort

Een looppoort is een kleinere, enkele poort die ideaal is voor voetgangers. Het is een handige toevoeging aan je dubbelstaafmat hekwerk, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je eigendom zonder de hele poort te hoeven openen.

Het kiezen van de juiste poort

Bij het kiezen van de juiste hekwerk poort zijn er verschillende factoren om te overwegen:

  1. Doel: Bepaal het hoofddoel van de poort. Is het voor voetgangers, voertuigen of beide?
  2. Afmetingen: Meet de breedte van de doorgang nauwkeurig om te bepalen welke optie past.
  3. Stijl: Kies een stijl die overeenkomt met de esthetiek van je eigendom en hekwerk.
  4. Functionaliteit: Overweeg of je een automatische poort wilt voor meer gemak.
  5. Veiligheid: Denk aan extra veiligheidskenmerken, zoals sloten en toegangscontrole.

De perfecte poort voor jouw dubbelstaafmat hekwerk

Het combineren van de juiste poort- en deuroptie met je dubbelstaafmat hekwerk is essentieel voor zowel functionaliteit als esthetiek. Of je nu kiest voor een enkele draaipoort, dubbele draaipoort, schuifpoort, looppoort of een van de vele deuropties, MT Hekwerken heeft de oplossing die bij jouw behoeften past.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op bij vragen voor jouw hekwerk poort. Onze experts staan voor je klaar om te helpen met passend advies.