Anti-diefstal hekken als beveiliging bedrijventerrein

Spijlenhekwerk wordt ook wel een antidiefstal hekwerk genoemd. Deze hoge – scherp afgewerkte – hekken zorgen ervoor dat de kans op inbraak flink zal dalen en jouw eigendommen beschermd worden. Het meeste spijlenhekwerk eindigt in scherpe punten of doorlopende spijlen, waardoor het dus niet zo eenvoudig is om erover heen te klimmen. Zeker bij grote bedrijventerreinen kan dit ondersteuning bieden in een belangrijk vraagstuk: hoe houd je indringers buiten de deur? Het verhoogt de drempel voor inbrekers om het terrein te betreden en straalt territorium uit. Het is een duidelijke grens tussen het terrein en de buitenwereld en houdt omstanders op afstand. Op zoek naar een passende beveiliging bedrijventerrein? Bij MT Hekwerken vind je gegarandeerd een passend hekwerk.

Beveiliging bedrijventerrein: combineer een hek met een poort

Een hekwerk zonder poort is net als een huis zonder deur: erg onhandig. Baken je je terrein af met een hekwerk, dan kom je zonder poort niet uit de voeten. Het geeft de entree aan van het terrein en biedt transportmiddelen de mogelijkheid om het terrein eenvoudig te betreden. De poorten van MT Hekwerken zijn perfect aansluitbaar bij de hekken en worden voorzien van kwalitatieve sloten. Het geeft de nodige beveiliging aan het terrein en geeft een consistente uitstraling. De poorten zijn ontwikkeld voor de hekwerken en zijn in diverse variaties te verkrijgen. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Beveiliging bedrijventerrein bij MT Hekwerken

Ben je op zoek naar een passend hekwerk voor de beveiliging van het bedrijventerrein? MT Hekwerken biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve hekwerken om jouw terrein de gewenste afbakening te geven.

We bieden de volgende spijlenhekwerken aan:

De poorten die hierbij aansluiten, zijn:

Welk spijlenhekwerk voor beveiliging bedrijventerrein?

Er zijn diverse soorten hekwerk voor de beveiliging van jouw bedrijventerrein. Ieder hekwerk heeft een eigen functionaliteit. Allereerst dien je jezelf de vraag te stellen waarom je een hekwerk wilt plaatsen. Is dit omdat je inbraken wilt voorkomen en je dure producten en opslag wilt beschermen, dan is een hoog hekwerk met spijlenpunten wenselijk. Dient het hekwerk enkel als afbakening om omstanders van jouw privéterrein te houden, dan is een industrieel hek zonder punten voldoende. Dit geeft een vriendelijkere uitstraling, maar zorgt toch voor een duidelijke afscherming. De grootte van het terrein maakt bij MT Hekwerken niet uit. Bij het aanvragen van de offerte geef je eenvoudig aan hoeveel hekken je wilt en hoe hoog je het hek wilt hebben. Wij adviseren je graag.

De eenvoud van een beveiliging bedrijventerrein

Het voordeel van het hekwerk bij MT Hekwerken is dat deze zeer eenvoudig te plaatsen is. Wij geloven in de kracht van onze klanten en de eenvoud van onze hekken. We boren alvast alle gaten in de hekken, zodat je deze alleen nog vast hoeft te draaien. Je ontvangt het gehele hekwerk met alle benodigdheden om deze makkelijk en snel te plaatsen. Uiteraard helpen wij als je hier tóch niet helemaal uitkomt.

Vraag een offerte aan voor jouw beveiliging bedrijventerrein

Wil je jouw bedrijventerrein beveiligen? Bij MT Hekwerken vind je een geschikt hekwerk om jouw terrein af te bakenen. Bovendien ben je gegarandeerd van een eerlijke prijs. Daarnaast kun je een korting aanvragen indien je meer dan 35 stuks nodig hebt. Zeker bij grote bedrijventerreinen komt dit goed van pas. Wij helpen je aan een veilig gevoel en beveiligen je inboedel op een toegankelijke manier. Weet je niet goed welk hekwerk bij je bedrijf past of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons op, dan geven wij je een passend advies voor de beveiliging bedrijventerrein.