Composiet Tuindeuren

Een composiet schutting maak je helemaal af met een perfect aansluitende composiet tuinpoort. Onze composiet tuinpoorten zijn vervaardigd uit materialen van de aller beste kwaliteit. Onze composiet planken zijn 2,5cm dik en voorzien van de beste co-extrusie beschermlaag, ons aluminium frame is extra verzwaard. Een robuuste composiet tuinpoort voor een extreem lange onderhoudsvrije levensduur die ook nog eens een lust voor het oog is. Alleen nog kiezen welke je wilt!

  • Scherpste prijzen van Nederland
  • Extreem duurzame materialen
  • De aller beste kwaliteit

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een Composiet tuinpoort mee?

Een composiet tuinpoort bestaat uit een aluminium frame gevuld met onze composiet planken. Deze materialen gaan extreem lang mee en zijn onderhoudsvrij. Niet voor niets geven we 20 jaar garantie op onze composiet planken.

Is een composiet tuindeur compleet?

Ja, wij leveren de composiet tuinpoort met scharnierwerk en slot met sleutels. De tuinpoort is te plaatsen rechtstreeks tegen onze Aluminium composiet schuttingpalen, of tegen de muur. (schroeven voor de scharnieren dien je zelf aan te schaffen)

Duurzaamheid zowel in productie als in levensduur

Dat een composiet schutting of tuinpoort lang mee gaat weten we. Onze composiet plank word voorzien van een Co-extrusion beschermlaag. Deze beschermlaag voorkomt vochtopname en kleur verandering door de zon. Deze combinatie van Composiet materiaal met Co-extrusion laag zorg voor een materiaal van de aller beste kwaliteit. Door de lange levensduur hoeft de schutting niet vervangen te worden, dit bespaard geld maar ook de kap van bomen voor standaard schuttingen.

Onze composiet planken bestaan uitsluitend uit gerecycled plastic gecombineerd met gerecyclede houtvezels. Een duurzame productie wat dit materiaal een bewuste keuze maakt.

 

Een Composiet Tuindeur is een lust voor het oog

Onze composiet tuindeuren sluiten naadloos aan op al onze composiet schutting varianten. De plank is de zelfde als in de schutting, ook is het aluminium frame van exact de zelfde kleur als onze aluminium composiet schuttingpalen. Wij leveren onze composiet tuindeuren in twee verschillende hoogtes, drie verschillende afwerkingen en vier verschillende kleuren. Kortom een composiet tuindeur passend bij elke smaak.