Navigatie

Levertijden

Levertijd dubbelstaafmatten: Op onze dubbelstaafmatten zit op het moment een levertijd van 1 tot 2 weken afhankelijk van de hoogte, Dit geld voor bijna elke bestelling, echter kunnen grote bestellingen van honderden meters in enkelen gevallen iets uitlopen. 

Levertijd poorten: Op onze looppoorten en, of dubbelen poorten zit een levertijd tussen de 1 tot 3 weken. Afhankelijk van de hoogte en breedte van de poort. Op speciale besellingen is deze levertijd hoger, denk bijvoorbeeld aan schuifpoorten, poorten met muur/ voetplaten enzovoort. U word hierover op de hoogte gebracht. (indiustrie poorten vallen onder de levertijd industriehekwerk)

Levertijd industriehekwerk: De levertijd van ons industriehekwerk zit op 6 tot 8 weken. Dit is afhankelijk van de hoogte en/of kleur. Dit geld ook voor onze industrie poorten.

Levertijd palen/ klein materiaal: Palen en kleinmateriaal zoals bevestigings beugels hebben we vaak op voorraad, Het komt in enkelen gevallen voor dat de voorraad op is. Voor palen kunt U voor de levertijd het beste contact opnemen.

Bezorging: Voor bezorging aan huis moet rekening houden met 5 tot 7 werkdagen. De bezorging is tot aan de straat mits anders besproken met MT Hekwerken

 

MT Hekwerken is niet aansprakelijk voor levering tijd wijzigingen, levertijden kunnen in enkele gevallen korter of langer zijn.

 

We zijn weer geopend, We hopen dat U net zoals ons fris uit de vakantie gekomen bent !

Voor een gratis offerte kunt U altijd bij ons terecht, Wij helpen u zo snel mogelijk, of voorzien U van advies. Vragen/offerte ontvangen klik hier

 

Ook voor aanvragen groter dan 50 meter kunt U bij ons terecht. stuur ons een bericht en wij maken een zo scherp mogelijke prijs voor U. Ook voor plaatsing kunt U bij ons terecht. voor plaatsing of een partij groter dan 50 meter klik hier

© 2017 - 2019 mthekwerken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel