.

Wat is Dubbelstaafmat hekwerk?

Dubbelstaafmat hekwerk is een populair type afrastering dat bestaat uit horizontale en verticale draden die op regelmatige afstanden aan elkaar zijn gelast. Deze structuur zorgt voor een hoge mate van stabiliteit en stevigheid, wat essentieel is voor gebruik in openbare parken en speeltuinen. Het hekwerk is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kan worden aangepast aan specifieke behoeften.

Vervaardiging en eigenschappen

Dubbelstaafmat hekwerk wordt meestal vervaardigd van hoogwaardig staal dat wordt verzinkt om roestvorming te voorkomen. Daarna kan het worden voorzien van een poedercoating, waardoor het hekwerk niet alleen duurzaam maar ook visueel aantrekkelijk is. De gebruikte massieve stalen draden bieden uitstekende weerstand tegen vandalisme en weersinvloeden.

Toepassingen van dubbelstaafmat hekwerk

  1. Parkscheiding: Het hekwerk wordt vaak gebruikt om parken af te bakenen en de toegang te reguleren. Het biedt een veilige omgeving voor bezoekers en beschermt het groen.
  2. Speeltuinomheining: In speeltuinen zorgt dubbelstaafmat hekwerk voor een veilige omgeving voor kinderen om te spelen. Het voorkomt dat ballen of spelattributen buiten het speelgebied raken.
  3. Sportvelden: Sportvelden kunnen profiteren van de stevigheid van dit hekwerk, omdat het bestand is tegen impact van bijvoorbeeld voetballen.

Hoeveel dubbelstaafmat hekwerk heb je nodig?

Het berekenen van de benodigde hoeveelheid hekwerk kan een uitdaging zijn. Hier zijn enkele stappen om je te helpen:

  1. Bepaal de omtrek: Meet de omtrek van het gebied dat je wilt omheinen.
  2. Kies de hoogte: Bepaal de gewenste hoogte van het hekwerk.
  3. Bereken het benodigde aantal panelen: Deel de omtrek door de breedte van een paneel om het aantal benodigde panelen te berekenen.
  4. Voeg poorten toe: Als je poorten wilt installeren, vergeet dan niet hun breedte in je berekeningen op te nemen.
  5. Extra’s: Voeg extra hekwerk toe voor hoeken en eventuele aanpassingen.

Waarom kiezen voor dubbelstaafmat hekwerk van MT Hekwerken?

MT Hekwerken biedt hoogwaardig dubbelstaafmat hekwerk dat aan al je behoeften voldoet. Onze producten zijn verzinkt en voorzien van een poedercoating voor duurzaamheid. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je de perfecte uitstraling voor je park of speeltuin kunt creëren.

Neem contact op voor deskundig advies

Als je nog steeds vragen hebt over dubbelstaafmat hekwerk of hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste type en de juiste maat, aarzel dan niet om contact op te nemen met de specialisten van MT Hekwerken. We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van een veilige en aantrekkelijke omheining voor je park of speeltuin.