.

Vlechtband monteren: zo werkt het

Kies je ervoor om een vlechtband door jouw dubbelstaafmat hekwerk te monteren? De rol van MT Hekwerken is voorzien van 50 meter vlechtband. Bovendien is de band precies gemaakt voor ons dubbelstaafmat hekwerk. De vlechtband is zeer eenvoudig te installeren in het hekwerk. Benieuwd hoe de vlechtband monteren in zijn werk gaat? We zetten het voor je op een rij.

  1. Vlecht de band door het hekwerk heen. Doe dit om de één, twee of drie spijlen. Door dit continu aan te houden, ontstaat er een patroon in het hekwerk.
  2. Zorg dat de band recht boven elkaar wordt gevlochten. Zo zal er een strak geheel ontstaan en geeft het hekwerk een egale indruk.
  3. Je kunt eventueel tussen verschillende matten doorvlechten.
  4. Heb je het hele hekwerk voorzien van de vlechtband? Het einde van de band maak je vervolgens vast tussen de mat en de paal. Zo behoud je een optimale privacy en voorkom je dat voorbijgangers alsnog door de kieren heen kunnen kijken.

 

Bekijk onze hekwerk vlechtband

 

Waarom een vlechtband monteren?

Een vlechtband is een fijne optie om in korte tijd veel privacy te creëren. Maar een vlechtband brengt nog andere voordelen met zich mee, namelijk:

  • Een duurzame omheining
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Materiaal zeer makkelijk schoon te maken
  • Vlechtband tegen de beste kwaliteit

Vlechtband monteren bij MT Hekwerken

Wil jij een vlechtband monteren in jouw hekwerk? Bestel dan vandaag nog de vlechtband bij MT Hekwerken. De banden zijn direct leverbaar en kun je dus meteen installeren. Bovendien bestel je deze in diverse kleuren. Heb je vragen over de vlechtband monteren of heb je ons advies nodig? Neem gerust even contact met ons op. Wij helpen je graag verder.